Op de werkplaats lijkt het al gauw onoverzichtelijk. Door de nieuwe materialen en de oude materialen goed te scheiden kun je er al vrij snel wat orde in aanbrengen. Nu kun je natuurlijk alle bouwafval op een grote hoop gooien en hopen dat het op een gegeven moment zelf de bouwafval container in kruipt. Maar helaas werkt dat niet zo. Toch is een bouwafval container wel wat je nodig hebt op de bouwplaats. Want direct je bouwafval afvoeren zorgt voor meer overzicht. Hierdoor wordt het werk gemakkelijker en worden er minder fouten gemaakt.

Meer overzicht dankzij een bouwafval container

Doordat je ervoor zorgt dat alle bouwafval direct in de bouwafval container wordt gedumpt, hou je een goed overzicht op de bouwplaats. Dit geldt voor particulieren, maar ook zeker voor aannemersbedrijven. Want overal stapels met bouwafval tussen de nieuwe materialen… dat werkt helemaal niet lekker. Voor je het weet maakt iemand die gaat opruimen een fout en belandt het nieuwe materiaal in de bouwafval container. Dat wil je natuurlijk niet. Spreek daarom met je personeel af dat je aan het eind van iedere dag een opgeruimde bouwplaats wilt hebben. Zo begin je iedere morgen met een schone lei en kun je er weer tegenaan.
Bouwafval container

Vrienden helpen liever met een bouwafval container

Het is echt waar. Als je een bouwafval container hebt staan, scoor je punten bij je vrienden. Als zij komen helpen willen ze wel precies weten waar ze mee bezig zijn. En dat kan dankzij een container. Want hierdoor blijft ook de particuliere bouwplaats goed aan kant. En kun je dus beter zien waar je mee bezig bent en wat er nog moet gebeuren. Een bouwafval container heeft ook als voordeel dat je je vrienden niet hoeft te vragen om naar de stort te rijden. Jij hebt met het huren van van de container al goed afgesproken wanneer de container geleegd, opgehaald of omgeruild wordt. Slim!

Een bouwafval container is beter voor het milieu

Doordat je in Nederland (en de meeste andere landen binnen de EU) tegenwoordig al het afval gescheiden moet aanleveren is het huren van een bouwafval container perfect. Je kunt daar precies het afval in dumpen wat je kwijt moet. Doordat er ook containers beschikbaar zijn die je goed kunt afsluiten, voorkom je dat jouw container de dumpplaats van de straat of de wijk wordt. Zeker wanneer je de container op bijvoorbeeld een parkeerplaats zet, is dat wel verstandig.