Feest vieren dat kunnen we in Nederland wel, wereldwijd staan wij bekend als echte feestbeesten die overal een feest kunnen bouwen. Dit uit zicht vooral op grote evenementen zoals WK’s, EK’s en de Olympische spelen. Veel buitenlandse media zoeken de oranje feesten op om hier verslag van uit te brengen. Niet alleen in het buitenland kunnen Nederlanders feesten organiseren ook in Nederland worden er veel feesten georganiseerd waar buitenlanders op af komen. Maar wat is nu een goede feestlocatie. In deze blog worden verschillende feestlocaties in de steden Amsterdam, Rotterdam en Utrecht besproken.

Feestlocatie in Amsterdam

Twee mooie feestlocaties in Amsterdam zijn Level Eleven Amsterdam en Fletcher Hotel Amsterdam. Deze twee locaties bevinden zich op de bovenste verdieping, hierdoor heb je een schitterend uitzicht over de hele stad. Level Eleven bevindt zich boven in de Zilveren toren Amsterdam. Deze toren ligt op een paar honderd meter van het centraal station. Ideaal bereikbaar dus met het openbaar vervoer. Daarnaast heb je op deze locatie een uitzicht over het hele centrum van Amsterdam. Het Fletcher Hotel ligt net iets buiten de stad en is wat minder goed bereikbaar met het openbaar vervoer maar daarentegen wel goed bereikbaar met de auto. Ook deze feestlocatie heeft u een mooi uitzicht over de stad.

De mooiste feestlocaties in Rotterdam

Rotterdam heeft enkele bijzonder feestlocaties, één hiervan is Spido. Deze feestlocatie bevindt zich op het water, namelijk op een schip. Spido heeft voor elk soort feest een passend schip. Al feestend vaart u over de wateren rond en in Rotterdam. Deze bijzondere locatie maakt u feest extra speciaal. Een andere feestlocatie in Rotterdam is de Broodfabriek. Deze locatie beschikt over verschillende zalen zodat er voor ieder feest wel een juiste zaal is. Daarnaast is deze locatie goed te bereiken met zowel het openbaar vervoer als met de auto.

CitySense de feestlocatie in Utrecht

Eén van de mooiste feestlocaties in Utrecht is CitySense, deze locatie ligt op een paar minuten van het centraal station. Ideaal te bereiken met het openbaar vervoer. Daarnaast zijn er vele parkeerplaatsen in de buurt aanwezig waardoor deze locatie ook met de auto goed bereikbaar is. Deze locatie beschikt over alle mogelijke faciliteiten, daarnaast biedt deze locatie vele mogelijkheden. Hierdoor is CitySense die ideale feestlocatie in hartje Utrecht.Feestlocatie